Log ind

Urban gardening miljø

Urban gardening handler grundlæggende om af skabe et grønt miljø, typisk inde i byen, hvor der ofte er begrænsede muligheder for at dyrke en have. Det er en fremadstormende tendens med både sociale og terapeutiske aspekter i at plante et frø og se det gro.

Denne tendens har designer Christian Bjørn og ingeniør PH.D Claus Mølgaard haft i tankerne i arbejdet med at udvikle og designe en serie af elementer til abson carporten, som kan bruges til indretning af et helt "urban gardening" (byhave) miljø omkring carporten.

Serien omfatter bl.a. blomsterkasser, krydderurte hylde, regnvandsbeholder mm. og kan bidrage til at skabe havestemning og miljø omkring carporten.

Blomsterkasse 30 cm
Varenummer: 700269
Blomsterkasse 90 cm
Varenummer: 700297
Regnvandsbeholder
Varenummer: 700275
Hylde
Varenummer: 700265
Redskabsholder
Varenummer: 700264
Cykelstativ
Varenummer: 700296
Lyskasse
Varenummer: 700273

Urban garden er kommet for at blive

Urban gardening som begreb er forholdsvist nyt og har sine rødder i den amerikanske urban kultur. Begrebet er opstået som en samlet betegnelse for at dyrke en mini have eller bed på et forholdsvist begrænset areal som din vindueskarm eller din altan. Der er således ingen begrænsninger for, hvor lille et område du kan have til din urban garden. Konceptets popularitet skal findes i, at flere og flere har fundet, den store fornøjelse og tilfredshed der ligger i, at dyrke alt fra gulerødder til krydreurter selv -også selvom pladsen er trang. De pladsmæssige begrænsninger er også en del af de overvejelser, som har indgået i designet af vores urban gardening produkter. Derfor kan du roligt gå på opdagelse i vores urban gardening udvalg, uden at frygte for hverken kvalitet eller funktionalitet.
Om Abson A/S

Abson A/S har gennem næsten 15 år opbygget en stærk partnerskabsplatform bestående af de mest kompetente leverandører på indkøbssiden sammen med flere af de allerstørste aktører blandt detailkæderne i Europa.
Absons kerneområde er koncentreret omkring udvikling og produktion af carporte og tilbehør til carporte med et stærkt fokus på unikt design og funktionalitet. Inden du kæber carport kan du du læse om fordelene ved varmgalvaniserede stål carporte eller hvad du skal overveje inden du køber.

Kundeservice

Abson A/S  |  Jupitervej 10  |  7430 Ikast  |  Denmark


Abson A/S   |   Jupitervej 10    |   7430 Ikast    |   +45 96 600 929    |   abson@abson.dk