Redsskabsskur komposit dobbelt
Redsskabsskur komposit dobbelt
Bredde x længde6,0 x 1,91 m
Totalhøjde 2,1/2,5 m
MaterialerKomposit
MaterialeVarmgalvaniseret stål
Snebelastning 125 kg/m2
Vægt1450 kg
MonteringRing på 9660 0929 for tilbud på montage og fundamentering på dit projekt

Redsskabsskur komposit dobbelt

DKK 52.595,00
   Få på lager
Antal
Varenummer: 700322-3
Til den dobbelte carport kan tilkøbes et ekstramodul med redskabsrum på 11,5 kvm. Redskabsskuret måler 6 x 1,91 meter og er udført med komposit vægge med trælignende struktur, tag i encellet polycarbonat med UV beskyttelse, stel i varmgalvaniseret stål og integrerede tagrender i sideremmen.

Redskabsskuret er komplet med overdækning og topmodul til endevæggene. Redskabsskruet er uden gulv og lys medfølger ikke, men kan købes separat.

Materiale beskrivelse:
Varmgalvaniseret stål fremkommer ved en kemisk proces, hvor stålet nedsænkes i smeltet zink. Denne behandling har en solid rustbeskyttende funktion og giver produktet meget lang holdbarhed.

Encellet polycarbonat med UV beskyttelse, som carportens tagplader er lavet af, er et transparent plastmateriale med stor brud styrke. Det betyder at plastmaterialet ikke vil revne og splintres som glas og acryl, men i stedet bukke, hvis det bliver udsat for kraftige slag. Polycarbonat kan desuden anvendes i et relativt stort temperatur område fra -50 - +120 gr. celcius.

Komposit er et sammensat materiale af træfibre og plast. Materialet ligner naturtræ og har trælignende struktur, men udmærker sig ved at være vedligeholdelsesfrit.
Vis mere
Vis mindre

Om Abson A/S

Abson A/S har gennem næsten 15 år opbygget en stærk partnerskabsplatform bestående af de mest kompetente leverandører på indkøbssiden sammen med flere af de allerstørste aktører blandt detailkæderne i Europa.
Absons kerneområde er koncentreret omkring udvikling og produktion af carporte og tilbehør til carporte med et stærkt fokus på unikt design og funktionalitet. Inden du kæber carport kan du du læse om fordelene ved varmgalvaniserede stål carporte eller hvad du skal overveje inden du køber.

Kundeservice

Abson A/S  |  Jupitervej 10  |  7430 Ikast  |  Denmark


Abson A/S   |   Jupitervej 10    |   7430 Ikast    |   +45 96 600 929    |   abson@abson.dk