Log ind

Redskabsskur

Et redskabsskur eller ekstra opbevaringsrum til haveredskaber, græsslåmaskine, cykler eller andet, der skal står i ly for regn og blæst -er der stor efterspørgsel på. Vores redskabsskur fås både til den enkelte og til den dobbelte carport. Med et opbevaringsrum fra Abson får du muligheden for at få opbevaret værktøjet, arbejdstøjet eller cykeludstyret, uden at skulle frygte for vejrets luner. Vores udehuse er skabt i varmgalvaniseret stål på lige fod med resten af vores løsninger, så du ikke behøver at bekymre dig om holdbarhed eller kvalitet.

Redskabsskur komposit enkelt
Varenummer: 700318-3
Redsskabsskur komposit dobbelt
Varenummer: 700322-3

Materialebeskrivelse til redskabsskur

Opbevaringsrum som modul


Hos Abson har vil lavet opbevaringsrum som et modul, du seperat tilkøber. Dette har vi gjort med henblik på at give dig den optimale frihed til at sammensætte din løsning, som du vil. Vi tror på vigtigheden af, at kunne kombinere modulerne som du vil. Vores kunder har meget individuelle behov uanset og det handler om carport eller redskabsskur. Derfor vil vi gerne give muligheden for at sammensætte din carport og hjemmeværksted efter eget ønske.

Udehus der dækker dine behov


Vores vigtigste fokus er dine behov - også når det kommer til udehuse. Vi vil gerne imødekomme dine ønsker og det gør vi bedst ved at skabe løsninger i absolut top kvalitet. Hjemmeværkstedets stel er sammensat af varmgalvaniseret stål, integrerede tagrender i sideremmen, tag i encellet polycarbonat med UV beskyttelse og vægge af komposit med trælignende struktur. Komposit er et sammensat materiale af træfibre og plast. Materialet ligner naturtræ og har trælignende struktur, men udmærker sig ved at være vedligeholdelsesfrit. Dermed er du sikker på at få et redskabsskur, der holder din tid ud - så du kan koncentrere dig om at finde de ting og hobbyer, du ønsker at putte ind i udehuset.

Om Abson A/S

Abson A/S har gennem næsten 15 år opbygget en stærk partnerskabsplatform bestående af de mest kompetente leverandører på indkøbssiden sammen med flere af de allerstørste aktører blandt detailkæderne i Europa.
Absons kerneområde er koncentreret omkring udvikling og produktion af carporte og tilbehør til carporte med et stærkt fokus på unikt design og funktionalitet. Inden du kæber carport kan du du læse om fordelene ved varmgalvaniserede stål carporte eller hvad du skal overveje inden du køber.

Kundeservice

Abson A/S  |  Jupitervej 10  |  7430 Ikast  |  Denmark


Abson A/S   |   Jupitervej 10    |   7430 Ikast    |   +45 96 600 929    |   abson@abson.dk