Log ind

Nyheder

Udstilling af vores carportløsninger hos Plantora i Hillerød

Hos Abson.dk samarbejder vi med Plantora.dk 

Er du på jagt efter en ny carport? Vi udstiller vores carportløsninger hos Plantorama i Hillerød i forbindelse med deres åbent hus d. 8. feb. - her kan du komme forbi til en kop kaffe og en snak om hvilken løsning, der passer bedst til dine behov. 

 

Vores konsulenter klar på dagen, til at give dig råd og vejledning omkring vores carportløsninger. At købe en carport, er en stor beslutning. Derfor oplever vi hos Abson, at de fleste af vores kunder gerne vil se vores løsninger i virkeligheden så at sige, inden de beslutter sig. - Det kan vi godt forstå! 

 

Derfor har vi i samarbejde med Plantorama skabt en udstilling hvor du kan se vores løsninger samt vores moduler "in action". Så hvis du er på udkig efter en ny carport, så kan vi varmt anbefale dig, at komme forbi Plantorams udstilling i Hillerød d. 8. februar 2015 til en kop god kaffe og en uforpligtende snak. 

 

Adressen er: 

PLANTORAMA HILLERØD 
Emblasvang 2 
3400 Hillerød 

 

 

Vi glæder os meget til at se dig! 

Om Abson A/S

Abson A/S har gennem næsten 15 år opbygget en stærk partnerskabsplatform bestående af de mest kompetente leverandører på indkøbssiden sammen med flere af de allerstørste aktører blandt detailkæderne i Europa.
Absons kerneområde er koncentreret omkring udvikling og produktion af carporte og tilbehør til carporte med et stærkt fokus på unikt design og funktionalitet. Inden du kæber carport kan du du læse om fordelene ved varmgalvaniserede stål carporte eller hvad du skal overveje inden du køber.

Kundeservice

Abson A/S  |  Jupitervej 10  |  7430 Ikast  |  Denmark


Abson A/S   |   Jupitervej 10    |   7430 Ikast    |   +45 96 600 929    |   abson@abson.dk