Log ind

Ny carport gjorde en verden til forskel

 

ny_carport_før_og_efterRené Hove og familien havde igennem længere tid overvejet at få en ny carport da den gamle havde set bedre dage derfor besluttede Familien Hove sig for, at projektet for sommeren 2015 skulle være en ny carport.


Renés ønsker til den nye carport

Familien Hove havde en række ønsker til deres nye carport. For det første har familien to biler, som begge skulle kunne parkeres i carporten. Den eksisterende carport havde ikke pladsen længere, da den ene plads gennem årene var blevet omdannet til redskabsskur. Ligeledes ville familien Hove gerne gøre deres nye carport til en mere dekorativ del af husets samlede indtryk. Derudover ville familien gerne have en mere luftig carport, som ikke gjode huset tungt at se på.  


gammel_carport

Vores gamle garage var udtjent, og vi ønskede noget nyt, men ikke en rigtig garage, da vi syntes det ville virke for voldsomt. Valget faldt på modellen fra Abson, da man kan sammensætte præcis det, man ønsker. Vi har fået en åben og let carport, der frem for alt er vedligeholdelsesfri, men samtidig har plads til cykler og trailer, uden det kommer til at se rodet ud. Carporten fra Abson kan klart anbefales, en super service og nem at montere for en "gør det selv mand.


ny_carport_med_espallierDen nye carport skaber en let og luftig overgang mellem hus og have.

I samarbejde med Abson fandt familien Hove den type carport som de ønskede sig. Valget faldt på en dobbelt carport med espallier og kompositmodul. Espalliet gav carporten en luftig stemning med espalliet og mulighed for at få havens grønne fornemmelse tættere på huset. Samtidig gav komposit modulet lidt læ så cykler mv. kan stå skærmet for vinden. 

espallierEspalliet får følgeskab af en lille hygge krog hvor solen, såvel som en god bog, kan nydes i ro og fred.

Carporten giver ikke kun plads til nye hygge kroge i solen. Der er også god plads til familiens biler som står trygt i læ under det store sadeltag, som med sine lysplader giver terrassen masser af lys. 

“ny_carport_indefra"Carportens luftige design giver indkørslen en åben stemning og giver masser af plads til både blomster og parkering :)

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud og en god snak, om hvordan Abson kan være med til at give dig den carport, der passer til din bolig, så kan du kontakte os her-->

Om Abson A/S

Abson A/S har gennem næsten 15 år opbygget en stærk partnerskabsplatform bestående af de mest kompetente leverandører på indkøbssiden sammen med flere af de allerstørste aktører blandt detailkæderne i Europa.
Absons kerneområde er koncentreret omkring udvikling og produktion af carporte og tilbehør til carporte med et stærkt fokus på unikt design og funktionalitet. Inden du kæber carport kan du du læse om fordelene ved varmgalvaniserede stål carporte eller hvad du skal overveje inden du køber.

Kundeservice

Abson A/S  |  Jupitervej 10  |  7430 Ikast  |  Denmark


Abson A/S   |   Jupitervej 10    |   7430 Ikast    |   +45 96 600 929    |   abson@abson.dk