Log ind

Carport byg selv - eller lad os gøre det

Vi tror på at tilpassede løsninger - også når det kommer til opstillingen af din carport- er vejen frem. Derfor har vi konstrueret vores løsninger således, at du selv kan opstille carporten, hvis du foretrækker det. Vi udfører hvert år en lang række montager af carporte hos vores kunder og står også klar til at opsætte din carport, når vi sammen har fundet den løsning, du søger. Vi varetager alt fra støbningen af punktfundamenterne hvori carportens ben skal fastgøres, til den efterfølgende opstilling og montering af selve carporten. Hos Abson er din carport-montering i hænderne på fagfolk

Hos Abson er din carport-montering i hænderne på fagfolk


Hos Abson har vi erfarne fagfolk til at udfører montagearbejdet. Dette er din garanti for at din unikke løsning bliver opstillet efter de gældende carport regler. Alt for ofte kaster folks sig over et tilsyneladende enkelt gør-det-selv projekt, men desværre viser det sig lige så ofte ikke at være helt så enkelt. Disse kvaler undgår du fuldstændigt ved at lade vores folk montere din carport. Vores priser for montering starter ved 5.000 kr.

Byg carport uden at blive ruineret


Prisen for støbning og montage af carport afhænger af, hvilken carport -og tilbehør du køber. Når du køber en carport hos os, vil du efterfølgende få tilsendt en samlet pris for montage og støbning på din specifikke kombination - så du hurtigt kan danne dig et overblik over såvel prisen og processen omkring opstillingen.

Om Abson A/S

Abson A/S har gennem næsten 15 år opbygget en stærk partnerskabsplatform bestående af de mest kompetente leverandører på indkøbssiden sammen med flere af de allerstørste aktører blandt detailkæderne i Europa.
Absons kerneområde er koncentreret omkring udvikling og produktion af carporte og tilbehør til carporte med et stærkt fokus på unikt design og funktionalitet. Inden du kæber carport kan du du læse om fordelene ved varmgalvaniserede stål carporte eller hvad du skal overveje inden du køber.

Kundeservice

Abson A/S  |  Jupitervej 10  |  7430 Ikast  |  Denmark


Abson A/S   |   Jupitervej 10    |   7430 Ikast    |   +45 96 600 929    |   abson@abson.dk