Komposit endemodul enkelt
Dybde x bredde5 x 365 cm
Højde190 cm
MaterialerKomposit
MaterialeVarmgalvaniseret stål
Vægt240 kg
MonteringDKK 2990,00
Montering ved samtidig køb af carportDKK 1240,00

Komposit endemodul enkelt

DKK 9.989,00
   Få på lager
Antal
Varenummer: 700284
Endevæg i varmgalvaniseret stål og komposit materiale med trælignende struktur til enkelt carport. Endevæggen er opbygget i 4 fag, men dækker hele carportens bredde og måler således 3,65 meter i bredden.

Endevæggen kan også bruges som rumdeler og hvis man ønsker endevæggen helt lukket op mod taget, kan man tilkøbe et topmodul med en vinkel på 160 grader, som passer til sadeltagets hældning.


Materialebeskrivelse:
Varmgalvaniseret stål fremkommer ved en kemisk proces, hvor stålet påføres en belægning af zink ved nedsænkning af stålet i smeltet zink. Denne behandling har en solid rustbeskyttende funktion og giver produktet meget lang holdbarhed.

Kompositmaterialet er et sammensat materiale af træfibre og plast. Materialet ligner naturtræ og har trælignende struktur, men udmærker sig ved at være vedligeholdelsesfrit.
Vis mere
Vis mindre

Om Abson A/S

Abson A/S har gennem næsten 15 år opbygget en stærk partnerskabsplatform bestående af de mest kompetente leverandører på indkøbssiden sammen med flere af de allerstørste aktører blandt detailkæderne i Europa.
Absons kerneområde er koncentreret omkring udvikling og produktion af carporte og tilbehør til carporte med et stærkt fokus på unikt design og funktionalitet. Inden du kæber carport kan du du læse om fordelene ved varmgalvaniserede stål carporte eller hvad du skal overveje inden du køber.

Kundeservice

Abson A/S  |  Jupitervej 10  |  7430 Ikast  |  Denmark


Abson A/S   |   Jupitervej 10    |   7430 Ikast    |   +45 96 600 929    |   abson@abson.dk