Log ind

Hvilken carport skal jeg vælge?

Rigtig mange danskere køber hvert år en carport, men desværre er det ofte en langvarig proces med uforudsete udfordringer, økonomiske fælder og manglende service. Her finder du en guide til at gode råd og overvejelser du skal gøre dig INDEN du køber en carport! 

  

 

carport_med_skur

Hvilke materialer skal carporten være lavet af?

Carporte fås i et hav af afskygninger, materialer, udforminger og ikke mindst priser! - Derfor er der mange overvejelser omkring materialevalg der går forud for investeringen i en carport. Som tommelfingerregl så hænger materialevalg og pris sammen. Vælger du en plastik carport kan du ofte finde en ganske billig løsning - men kvaliteten er også derefter.

Husk på, at dit carport skal holde i det omskriftlige danske vejr mange år ud i fremtiden. Derfor er det værd at overveje, om du måske skulle smide lidt flere penge i projektet, så du er sikker på, at få en carport der kan være til glæde og gavn for både dig og familien langt ud i fremtiden. 

Hos Abson er vi hver uge i dialog med et stort antal kunder og interesserede som har hvert deres ønske til deres fremtidige carport. En af de hyppigste overvejelser er materialer kontra kvalitet af carporten. Det kan synes som en stor investering, men det er kan ikke siges ofte nok: 

 

DIN CARPORT SKAL HOLDE I MANGE ÅR! 


Ikke ulig din bil eller cykel, så skal skal din carport kunne håndtere det danske vejr. Det vil sige, at når blæsten hiver og flår i grene og kviste, så kan man godt blive lidt nervøs hvis carporten er lavet i plastik - så overvej, og dette er en bekymring du ønsker at få oveni handlen hvis du vælger en billig plastik carport. 

 

Carporte i stål eller træ, er en mere holdbar og robust løsning. Vi tror på kvalitet, derfor er det disse to typer af carporte vi vil beskæftige os med i det følgende. 

Carport i stål eller carport i træ?

Inden du køber en ny carport, så bør du overveje hvilket materialevalg - og dermed også udtryk - der passer bedst til dit hus. Bor du i et træhus med lækre finesser og mange små detaljer, og er du ikke typen der går af vejen for at svinge maling eller oliepensel - så er en carport i træ bestemt en tiltalende løsning. En træ carport har ofte et lunt islæt og er ikke så bekostelig. Dog er der ofte en del vedligehold forbundet med træ carporte, fordi træets porer skal forsegles med jævne mellemrum, med enten olie eller maling, for at forlænge træets levetid. 

 

Så hvis du ikke har noget imod, at du også køber en del timers vedligehold med i din carport, så er en træcarport et rigtigt fornuftigt valg. Men det er uhyggeligt vigtigt, at du vedligeholder træværket, da dette ikke kan modstå vejrets tyrani evigt, hvis det ikke får kyndig behandling løbende. 

Carport med minimum vedligeholdelse - Carport i stål

Når det handler om modstandsdygtighed og holdbarhed, så er en carport i stål den klare vinder. Carporte i stål, har før i tiden haft et blakket ry pga. dårlige forbehandliger, metaltræthed og meget andet. Heldigvis er der, også i carport branchen sket rigtigt meget. - Idag er en carport i varmgalvaniseret stål øverest i fødekæden når det handler om carporte med den længste holdbarhed, og samtidigt kræver et minimum af vedligeholdelse. 

 

Når sommeren står for døren foretrækker de fleste af os at bruge de varme dage sammen med familien ved stranden, i skoven eller noget helt tredje. De færreste af os ønsker at bruge sommerferien på at skrubbe alger af stolper og vægge på carporten. - Derfor er en varmgalvaniseret stål carport med kompositelementer den mest brugerevenlige løsning. De glatte overflader er din sikring mod genstridige alger og andet utøj der får din carport til at fremstå slidt og smudset. 

 

Varmgalvaniseringen af stålelementerne forsegler stålet og gardere dette solide metal mod rust og svækkelse. Tværtimod giver galvaniseringen dig en carport der fremstår enkel og ren. 

 

Vi vil ikke lyve for dig. En varmgalvaniseret stål carport er ikke den billigste løsning. Men det ER fuldstændigt sandt når vi siger, at det er den mest holdbare og sikre løsning i de vejrforhold vi har herhjemme.

 

 

 

Du kan se hele udvalget af varmgalvaniserede stål carporte her>>

Om Abson A/S

Abson A/S har gennem næsten 15 år opbygget en stærk partnerskabsplatform bestående af de mest kompetente leverandører på indkøbssiden sammen med flere af de allerstørste aktører blandt detailkæderne i Europa.
Absons kerneområde er koncentreret omkring udvikling og produktion af carporte og tilbehør til carporte med et stærkt fokus på unikt design og funktionalitet. Inden du kæber carport kan du du læse om fordelene ved varmgalvaniserede stål carporte eller hvad du skal overveje inden du køber.

Kundeservice

Abson A/S  |  Jupitervej 10  |  7430 Ikast  |  Denmark


Abson A/S   |   Jupitervej 10    |   7430 Ikast    |   +45 96 600 929    |   abson@abson.dk