Log ind

Find en carport i god kvalitet

Find en carport der passer til dine behov. Det er sådan set det vigtigste. De fleste af os med hus har nok overvejet en carport til at passe på bilerne og måske til at opmagasinere noget af alt det, vi gennem tiden har anskaffet os. Men hvilken carport skal du vælge? - Udvalget er uendeligt stort, kvalitetet er varieret og ja - det er lidt en jungle. 

Derfor har vi hos Abson A/S samlet en række gode råd som forhåbentligt kan give dig et overblik over hvilke overvejelser du bør gøre dig. Vores 3  gode råd til at finde den rette carport til dig - kommer her:


carport_konstruktion

Find en carport der passer til huset

Kort sagt skal du tage udgangspunkt i det du har. Bor du i et gammelt træhus eller lignende, kan en carport i kompositmaterialer virke malplaceret. Omvendt, hvis du har et nyere hus hvor brede flader og en simplistisk byggestil er gennemgående, kan en varmgalvaniseret stålcarport være et rigtigt godt valg.

Se udvalget af stål carporte her> 

Find en carport der er solid!

Ved du hvad forskellen er på en billig carport og en god carport? KVALITET OG PRIS! - Det kan ikke siges ofte nok. -Carporte er ofte en større investering. -Eller rettere, det bør være en større investering. Alt for mange falder for en billig løsning, som ser godt ud det første år eller to indtil problemerne ruller ind i indkørslen i form af elementer der går i stykker, revner i tag og moduler, råd i paneler og i værste fald sammenstyrtning. Når du køber en carport får du hvad du betaler for. En billig carport er som regel ikke en god carport. Materialevalget er afgørende og gode materialer koster lidt mere. 

Det er som udgangspunkt bedre, at du venter et år eller to mere og spare lidt mere sammen, end at købe en billig carport her og nu. 

Find en carport der er nem at vedligeholde

Selvom carporte i træ ofte er flotte og har en mere hyggelig stemning over sig, end de mere moderne alternativer, så kræver de også væsentligt mere vedligeholdelse hvis de skal blive ved med at virke indbydende og holde mange år frem. Hvis du ikke rynker på næsen af, at skulle bruge en del af fritiden på at fjerne alger og give olie/maling, så er en carport i træ en god mulighed. 

Kan du bedre lide at bruge din fritid på familie og vennerne, så er en carport i varmgalvaniseret stål med moduler i slidstærke og forseglede kompsitmaterialer måske mere dig. Denne type carport kræver et minimum af vedligeholdelse og kan holdes ved at få en hurtig tur med vandslangen eller en fugtig klud. 

Se udvalget af elementer og moduler her.

Om Abson A/S

Abson A/S har gennem næsten 15 år opbygget en stærk partnerskabsplatform bestående af de mest kompetente leverandører på indkøbssiden sammen med flere af de allerstørste aktører blandt detailkæderne i Europa.
Absons kerneområde er koncentreret omkring udvikling og produktion af carporte og tilbehør til carporte med et stærkt fokus på unikt design og funktionalitet. Inden du kæber carport kan du du læse om fordelene ved varmgalvaniserede stål carporte eller hvad du skal overveje inden du køber.

Kundeservice

Abson A/S  |  Jupitervej 10  |  7430 Ikast  |  Denmark


Abson A/S   |   Jupitervej 10    |   7430 Ikast    |   +45 96 600 929    |   abson@abson.dk