Log ind

Få en billig carport uden at gå på kompromis


Hvert år er der et hav af danskere, der investerer i en ny carport. Mange af os vil gerne spare lidt penge og jagter derfor en billig carport, hvor kvaliteten stadig er i orden. Hos Abson ved vi hvor vigtig både kvalitet og pris er, og vi har lagt os i selen for at finde en kombination, som kan tiltale de fleste.

billig_carport


SE VORES BILLIGE KAMPAGNEMODEL HER

Billig carport uden for meget vedligeholdelse

Når man leder efter en billig carport, betyder det ofte at man får en masse vedligeholdelse med “gratis”. Med andre ord er billige carporte sjældent nemme carporte at vedligeholde. Det skyldes at folk ofte vælger en træ carport, som tit er billigere, men kræver en del mere vedligeholdelse i form af olie eller maling år efter år. Der findes dem, der med smil på læben griber til penslen og går i krig. Hører du imidlertid til den gruppe af mennesker, der mener at sommervarmen nydes bedst i vandret tilstand, frem for med olie og maling om ørene, så er en varmgalvaniseret stål carport måske mere noget for dig.


Hos Abson forhandler vi KUN varmgalvaniserede stål carporte af den simple årsag, at vi ved det er dette materialevalg, der bedst modstår tidens (og vejret) luner. Fordelen ved en billig carport i varmgalvaniseret stål er, at du slipper for at skulle male osv. i ét væk. Varmgalvaniseringen har nemlig givet stålet en belægning, som gør det yderst resistent overfor rust, vind, vand og hvad din stakkels carport eller bliver overladt til, når du lukker døren.“carport_konstruktion”

Gode carporte behøver ikke være dyre

Selvom materialevalget er i top, behøver prisen ikke at være det. Hos Abson fokuserer vi på, at skabe en god balance mellem pris og kvalitet. Det gør vi specifikt ved at indgå i samarbejder med vores leverandører hvor kvalitet og pris er i absolut fokus. Det er også det der gør, at vi kan tilbyde dig et udvalg af billige carporte, som stadig ligger i toppen når det kommer til kvaliteten af de anvendte materialer og deres resistens i relation til det danske lunefulde vejr.Om Abson A/S

Abson A/S har gennem næsten 15 år opbygget en stærk partnerskabsplatform bestående af de mest kompetente leverandører på indkøbssiden sammen med flere af de allerstørste aktører blandt detailkæderne i Europa.
Absons kerneområde er koncentreret omkring udvikling og produktion af carporte og tilbehør til carporte med et stærkt fokus på unikt design og funktionalitet. Inden du kæber carport kan du du læse om fordelene ved varmgalvaniserede stål carporte eller hvad du skal overveje inden du køber.

Kundeservice

Abson A/S  |  Jupitervej 10  |  7430 Ikast  |  Denmark


Abson A/S   |   Jupitervej 10    |   7430 Ikast    |   +45 96 600 929    |   abson@abson.dk