Enkelt carport galvaniseret
Enkelt carport galvaniseret
Bredde x længde3,8 x 5,9 m
Totalhøjde 2,1/2,44 m
MaterialerVarmgalvaniseret stål
MaterialeEncellet polycarbonat m/UV beskyttelse
Snebelastning 125 kg/m2
Vægt510 kg
MonteringRing på 96 600 929 for tilbud på montage og fundamentering på dit projekt

Enkelt carport galvaniseret

DKK 18.500,00
   På lager
Antal
Varenummer: 700260-3
Carport med saddeltag til én bil. Carporten er fremstillet i varmgalvaniseret stål og har en flot finish. Varmgalvanisering er en kemisk proces, hvor en zinkbelægning beskytter stålet mod rust.

Carportens saddeltag har en hældning på 160 grader og består af plader af transparent encellet polycarbonat, som er et plastmateriale med stor brudstyrke og holdbarhed. Carporten har desuden integrerede tagrender i sideremmen.

Carportens grundmodul består af 2 fag med 6 ben, der monteres med medfølgende rustfrie ekspansionsbolte til punktfundamenter (sidstnævnte medfølger ikke, men kan tilkøbes).

Til carporten kan tilkøbes diverse tilbehør som vægge, belysning, redskabsskur, cykelholder og meget mere - alt sammen designet af den anerkendte og prisbelønnede industrielle designer Christian Bjørn, sammen med en af Danmarks bedste indenfor materialevalg og tekniske løsninger, ingeniør PH.D Claus Mølgaard. Et stærkt designteam til udvikling af innovative produktløsninger, som her har resulteret i et formfuldendt og funktionelt sortiment.
Vis mere
Vis mindre

Om Abson A/S

Abson A/S har gennem næsten 15 år opbygget en stærk partnerskabsplatform bestående af de mest kompetente leverandører på indkøbssiden sammen med flere af de allerstørste aktører blandt detailkæderne i Europa.
Absons kerneområde er koncentreret omkring udvikling og produktion af carporte og tilbehør til carporte med et stærkt fokus på unikt design og funktionalitet. Inden du kæber carport kan du du læse om fordelene ved varmgalvaniserede stål carporte eller hvad du skal overveje inden du køber.

Kundeservice

Abson A/S  |  Jupitervej 10  |  7430 Ikast  |  Denmark


Abson A/S   |   Jupitervej 10    |   7430 Ikast    |   +45 96 600 929    |   abson@abson.dk