Dobbelt carport galvaniseret
Dobbelt carport galvaniseret
Bredde x længde6,0 x 5,9 m
Totalhøjde 2,1/2,5 m
MaterialerVarmgalvaniseret stål
MaterialeEncellet polycarbonat m/UV beskyttelse
Snebelastning 125 kg/m2
Vægt610 kg
MonteringRing på 9660 0929 for tilbud på montage og fundamentering på dit projekt

Dobbelt carport galvaniseret

DKK 29.595,00
   På lager
Antal
Varenummer: 700263-3
Dobbelt carport i varmgalvaniseret stål med saddeltag. Varmgalvanisering er en kemisk proces, hvor en zinkbelægning får en rustbeskyttende virkning på stålet.

Carportens saddeltag har en hældning på 160 grader og består af plader af transparent encellet polycarbonat, som er et plastmateriale, der udmærker sig ved stor brudstyrke og holdbarhed. Carporten har desuden integrerede tagrender i sideremmen.

Carportens grundmodul består af 2 sektioner med 6 ben, der monteres med medfølgende rustfrie ekspansionsbolte til punktfundamenter (sidstnævnte medfølger ikke, men kan tilkøbes).

Til den dobbelte carport kan tilkøbes en serie af formfuldendt og funktionelt tilbehør som vægge og espalier, belysning, redskabsskur, cykelholder, brændeskur og meget mere - alt sammen designet af den anerkendte og prisbelønnede industrielle designer Christian Bjørn, sammen med en af Danmarks bedste indenfor materialevalg og tekniske løsninger, ingeniør PH.D Claus Mølgaard.
Vis mere
Vis mindre

Om Abson A/S

Abson A/S har gennem næsten 15 år opbygget en stærk partnerskabsplatform bestående af de mest kompetente leverandører på indkøbssiden sammen med flere af de allerstørste aktører blandt detailkæderne i Europa.
Absons kerneområde er koncentreret omkring udvikling og produktion af carporte og tilbehør til carporte med et stærkt fokus på unikt design og funktionalitet. Inden du kæber carport kan du du læse om fordelene ved varmgalvaniserede stål carporte eller hvad du skal overveje inden du køber.

Kundeservice

Abson A/S  |  Jupitervej 10  |  7430 Ikast  |  Denmark


Abson A/S   |   Jupitervej 10    |   7430 Ikast    |   +45 96 600 929    |   abson@abson.dk