Log ind

Dansk design

Dansk design carport i verdensklasse

Absons serie af tilbehør til carporte er udviklet i samarbejde med den anerkendte og prisbelønnede danske designer, Christian Bjørn, og ingeniør PH.D Claus Mølgaard.

Moderne design carport skal have flere funktioner


Christian Bjørn er bl.a. uddannet på Det kongelige Danske Kunstakademis afdeling for industrielt design i 1974. Gennem årene har han arbejdet med mange forskelligartede design opgaver, men de seneste år har fokus været på minimalistisk og elegant design af produkter, apparater og aggregater, som beriger vores hverdag, og som også gerne har et miljømæssig aspekt. Christian Bjørn har bestredet bestyrelsesposter i bl.a. Dansk Designråd, Dansk Design Center og Danske Arkitekters Designudvalg. I 1980 modtog han, som den første, Dansk Designråds Årspris. Han har modtaget ID-prisen adskillige gange og er også blevet tildelt flere udenlandske hædersbevisninger. I 2001 modtog han Ridderkorset for sit virke indenfor industrielt design.

Ingeniør PH.D Claus Mølgaard, som er en af Danmarks bedste specialister indenfor materialevalg og tekniske løsninger til udviklingen af innovative og bæredygtige produktløsninger. Ideen omkring tilbehør til carport konceptet har været at skabe nye rum og udemiljøer omkring en carport. Funktionaliteten har været i højsædet og er tænkt ind i hver eneste lille detalje af seriens elementer, ligesom der også er tænkt miljømæssige aspekter ind i konceptet med bl.a. LED belysning og regnvandsopsamling fra carportens tag. Sortimentet inkluderer bl.a. cykelstativ, brændeskur, beholder til opsamling af regnvand, et system til "urban gardening" og meget andet, og der kommer løbende nye produkter til. Alt sammen elementer, som kan skabe lækre udendørs miljøer for hele familien. Hos Abson er vi meget glade for - og stolte af samarbejdet med Christian Bjørn og Claus Mølgaard, da det har givet os muligheden for at skabe carport løsninger, som formår at hæve barren for hvad en moderne carport er.

Vil du selv samle din carport?

Vil du selv sætte din carport op? - Du kan læse mere om, hvilke overvejelser du skal gøre dig her

Dansk designet carport

Herunder ser du et par eksempler på de unikke løsninger som de to herrer har været med til at udtænkte. Det luftige flerfunktionelle danske design er i absolut verdensklasse og kvaliteten er uforlignelig. “carport_design” Kombiner modulerne som du vil med eksempelvis espalier og blomsterkasser. “design_carport” Du kan også bruge carporten til at huse hustandens cykler med de unikke cykelholdere. “design_carport_moduler” Med blomsterkasser og regnvandsopsamling får du mulighed for at skabe en særlig stemning i og omkring carporten. På den måde bliver en dansk design carport ikke bare en udsigt man sidder og småirriterer sig over på terrassen, men i stedet bliver den en del af jeres samlede indtryk i udendørsarealet. 

Om Abson A/S

Abson A/S har gennem næsten 15 år opbygget en stærk partnerskabsplatform bestående af de mest kompetente leverandører på indkøbssiden sammen med flere af de allerstørste aktører blandt detailkæderne i Europa.
Absons kerneområde er koncentreret omkring udvikling og produktion af carporte og tilbehør til carporte med et stærkt fokus på unikt design og funktionalitet. Inden du kæber carport kan du du læse om fordelene ved varmgalvaniserede stål carporte eller hvad du skal overveje inden du køber.

Kundeservice

Abson A/S  |  Jupitervej 10  |  7430 Ikast  |  Denmark


Abson A/S   |   Jupitervej 10    |   7430 Ikast    |   +45 96 600 929    |   abson@abson.dk