Log ind

Brændeholder i solide materialer

Har man brændeovn eller kamin ved man hvor vigtigt det er, at have en ordentlig brændeholder. Opbevaring af brænde være lidt af en udfordring. En brændestak skal stå overdækket, så træet ikke bliver vådt, og brændestakken skal helst ikke stå for langt væk, når der skal hentes brænde ind på kolde vinterdage. Hos Abson har vi designet to modeller af brændeholdere som kan holde styr på stakken uanset vind og vejr. Formgivningen er enkelt og udført i solide materialer, så der ikke er farer for at stakken buler eller udvider stativet, som det kan være tilfældet i visse andre modeller. Vores brændeholder kan sagtens opstilles seperat, så du er altså ikke afhængig af, at skulle montere den i din carport. Men kan sagtens montere den direkte på en væg eller i et eksisterende udehus.

Brændeholder enkelt
Varenummer: 700278
Brændeholder dobbelt
Varenummer: 700279

Få dit brændestativ i tørvejr

De fleste af os med brændeovn kan nikke genkendende til kolde ture ud til brændestakken, hvor det kan være en større eftersøgning at finde brænde, der er tilpas tørt under den hullede pressening. Derfor er det en god løsning at have sin brændestak under carporten i læ for regn og i nærheden af indgangen. Det er derfor også muligt at tilkøbe en brændeholder til Abson carporten. Den fås som endemodul, og består af ét modul til den enkelte carport og 2 moduler til den dobbelte carport. Så kan du være sikker på at stakken er tør inden for rækkevidde også når regn og kulde står for døren. Har du allerede carporten, så kan du også købe brændeholderen seperat og montere den på enten en væg, i en tilbygning eller i et udehus.

Om Abson A/S

Abson A/S har gennem næsten 15 år opbygget en stærk partnerskabsplatform bestående af de mest kompetente leverandører på indkøbssiden sammen med flere af de allerstørste aktører blandt detailkæderne i Europa.
Absons kerneområde er koncentreret omkring udvikling og produktion af carporte og tilbehør til carporte med et stærkt fokus på unikt design og funktionalitet. Inden du kæber carport kan du du læse om fordelene ved varmgalvaniserede stål carporte eller hvad du skal overveje inden du køber.

Kundeservice

Abson A/S  |  Jupitervej 10  |  7430 Ikast  |  Denmark


Abson A/S   |   Jupitervej 10    |   7430 Ikast    |   +45 96 600 929    |   abson@abson.dk