Log ind

Dobbelt carport eller enkelt carport

Hos Abson forhandler vi dobbelt carport og enkelt carport som tilpasses efter dine ønsker og behov. Vi oplever at alle vores kunder er forskellige og har forskellige funktioner, som de gerne vil have at eksempelvis deres dobbelt carport skal opfylde. Vi er forhandlere af carporte i varmgalvaniseret stål fordi vi ved, at de holder længere og dermed tilgodeser vores kunders ønske om at få en løsning, der kan holde år efter år - uanset vind og vejr.

Enkelt carport galvaniseret
Varenummer: 700260-3
Dobbelt carport galvaniseret
Varenummer: 700263-3

Dobbelt carport har den største efterspørgsel

Selvom en varmegalvaniseret carport med saddeltag eller tagplader, som udgangspunkt kan lede tankerne hen på tunge konstruktioner, der er alt andet end velegnede til privatbrug - så er det på ingen måde tilfældet. Vores løsninger er skabt med henblik på, at give dig et let og lyst produkt med flere funktioner, som ikke skæmmer indkørslen.

Dansk carport system


Vores løsninger er resultatet af veludført dansk design og håndværk. Folkene bag designet af vores carporttilbehør er Christian Bjørn (Modtager af Dansk Designråds Årspris og Ridder korset for sit virke indenfor industiel design) og Ingeniør Ph.D - Claus Mølgaard (anerkendt specialist indenfor materialevalg og bæredygtige tekniske produktløsninger).

Til både vores enkelt carport og dobbelt carport er der et stort antal af formfuldendt og funktionelt tilbehør, der kan kombineres efter dine ønsker og behov. Selvom vores carporte har tilnærmelsesvist de samme modul-muligheder, så er det vores dobbelt carport, som vi ser den største efterspørgsel på. Årsagen er, at de fleste familier idag, har to biler og derfor har behov for en dobbelt carport, som kan skærme begge biler mod vind og vejr. Derudover er der stor efterspørgsel på en carport med flere funktioner. Så hvis du savner et cykelstativ til ungernes cykler, en plantevæg der kan skabe glæde på de varme sommeraftener - eller et solidt redskabsskur som giver mulighed for at få værktøjet og hobby-projekterne flyttet indendørs, så har vi modulerne der kan imødekomme dine behov.

Varmgalvaniseret carport


Absons carporte er fremstillet i varmgalvaniseret stål, som fremkommer ved en kemisk proces, hvor stålet påføres en belægning af zink ved nedsænkning af stålet i smeltet zink. Denne behandling har en solid rustbeskyttende funktion og giver produktet meget lang holdbarhed.

Polycarbonat, som tagpladerne er lavet af, er et transparent plastmateriale med stor brud styrke. Det betyder at plastmaterialet ikke vil revne og splintres som glas og acryl, men i stedet bukke, hvis det bliver udsat for kraftige slag. Polycarbonat kan desuden anvendes i et relativt stort temperatur område fra -50 - +120 gr. celcius.

Mere end varmegalvaniseret carporte


Det er ikke nok blot at have løsninger i høj kvalitet og stilrent design. Hos Abson har vi dig og dine drømme i fokus. Vi tager udgangspunkt i dine behov og går i tæt dialog omkring hvad du forventer af processen og hvad du vil bruge din carport til. Det er vigtigt for både dig og os, at der ikke er tale om en hyldevare ,der blot placeres midt i din indkørsel. Vi tror på, at en ærlig dialog hvor både muligheder og begrænsninger bliver adresseret, er vejen frem. Det er sådan vi sikre det bedste resultat og glade kunder - og det er sådan at du kan være sikker på at ende med en carport, der tilgodeser dine behov resten af dens levetid. Så hvis du har fået blod på tanden eller bare gerne vil hører nærmere om, hvordan vi kan være behjælpelige - så tøv ikke med at kontakte os.
Om Abson A/S

Abson A/S har gennem næsten 15 år opbygget en stærk partnerskabsplatform bestående af de mest kompetente leverandører på indkøbssiden sammen med flere af de allerstørste aktører blandt detailkæderne i Europa.
Absons kerneområde er koncentreret omkring udvikling og produktion af carporte og tilbehør til carporte med et stærkt fokus på unikt design og funktionalitet. Inden du kæber carport kan du du læse om fordelene ved varmgalvaniserede stål carporte eller hvad du skal overveje inden du køber.

Kundeservice

Abson A/S  |  Jupitervej 10  |  7430 Ikast  |  Denmark


Abson A/S   |   Jupitervej 10    |   7430 Ikast    |   +45 96 600 929    |   abson@abson.dk